Olin tuossa jokin aika sitten ystävättäreni kanssa ulkona.
Mukana oli myös joitain hänen tuttujaan, suurimman osan illasta vietimme kolmestaan yhden hänen miespuolisen kaverinsa kanssa.

Ilta oli hauska, aluksi istuskelimme porukalla juttelemassa ja myöhemmin suuntasimme vielä vähän tanssaamaan.
Juttu luisti mukavasti ja välillä puheenaiheet olivat aika ronskeja tai vähintäänkin hyvin vihjailevia.
Yleensä olen tosi ujo uusien ihmisten seurassa, mutta tällä kertaa uskalsin ja osasin paremmin lähteä mukaan keskusteluun. Myös niihin kaksimielisiin juttuihin. Ja hauskaa oli. Ja kukaan tuskin hoksasi, että he juttelevat tässä neitsyen kanssa. ;)

Myöhemmin illalla tanssijalkaa alkoi vipattamaan ja siirryimme ystäväni ja hänen mies-kaverinsa (huom. siis kaverin, molemmat varattuja omilla tahoillaan) kanssa tanssilattialle. Meillä kaikilla oli hyvä fiilis ja meno päällä ja pelleilimme yhdessä ja keksimme jos minkäkinlaisia tanssimuuveja.
Muutaman tanssikappaleen jälkeen lattialle viereeni ilmestyi joku tuntematon mies, joka tuli sanomaan korvaani, että oli jo jonkin aikaa katsellut tanssimistani, kehui sitä ja pyysi päästä kanssani tanssimaan. En oikeastaan sanonut hänelle mitään, kohautin vain olkiani sen merkiksi, että enpä voi häntä kieltääkään tanssimasta samalla tanssilattialla.

Aluksi jatkoimme tanssimista normaalisti, mutta tämä mies alkoi pikku hiljaa enemmän ja enemmän tulemaan lähelleni, ottamaan kontaktia ja lopulta koskettelemaan takapuoltani, jne.
Otin aina etäisyyttä näiden lähestymisyritysten jälkeen, mutten lähtenyt pois, koska musiikki oli hyvää ja nautin tanssimisesta niin paljon.
Tilanne jatkui ja jatkui, ja yhtäkkiä mies otti minusta kunnolla kiinni kun olin selkä häneen päin, ja kaappasi tiukasti "syliinsä". Siinä vaiheessa puhalsin tilanteen (tai ainakin yritin) poikki, pyristelin itseni irti ja lähdin ystäväni kanssa tiskille hakemaan vettä. Mies tuli tietysti hetken päästä perässä ja otti minut taas tiukasti hyppysiinsä takaapäin, ja kosketteli kylkiä ja takapuolta. Hän kyseli, miksi lähdin pois, mikä minun nimeni on, ja yritti saada minua muuttamaan mieltäni.

Seisoin hyvin ahdistuneena tiskiä vasten ja yritin nätisti sanomalla saada häntä lopettamaan. Ystävänikin vieressä yritti puhua miehelle järkeä, ja sanoa vähän jyrkemminkin että tämä ei ole ok.
Olin jo lähellä pyytää baarimikkoa kutsumaan portsarin paikalle, kun vessassa ollut kaverimme tuli paikalle. Pyysin häntä auttamaan, ja hän esittikin jonkinlaista poikaystävän tapaista, jotta mies lähtisi pois.

Kauaa mies ei pysynyt poissa, vaan tuli pian uudestaan. Tällä kertaa hän syytti minua valehtelusta, sanoi ettei poikaystäväni tee minua onnelliseksi, ja totesi että hän ei vaan saa minua mielestään. Kaveri auttoi jälleen, jotta mies lähtisi. Sama toistui vielä pari kertaa illan aikana.

Vaikka tilanne tuntuikin sillä hetkellä ikävältä ja ahdistavalta, se päättyi kuitenkin hyvin ja pystyin muuten nauttimaan illasta ihan täysin. Käsittelimme kavereideni kanssa tilannetta myös lähinnä huumorin kautta, jotta siitä ei jäisi ikävä maku suuhun.

Oikeasti huvittavinta illassa kuitenkin oli se hetki, kun ystävättäreni kaveri vessasta palaamisen jälkeen kysyi meiltä: "onko kaikki hyvin, ovatko kaikki pysyneet neitseellisinä?", vaikka ahdistelijamies olikin kiusannut.
Eipä tiennyt hän, että todellakin oli ainakin yksi pysynyt neitseellisenä... ;)

 

Tämän jutun pointti taisi olla se, että vaikka on neitsyt, voi silti olla vilkas sosiaalinen elämä, voi silti käydä keskusteluja "aikuisten asioista", ja voi silti olla haluttava muiden ihmisten silmissä. Eikä neitsyyttä näe tai huomaa päällepäin, vaikka neitsyestä itsestään saattaisi tuntua siltä, että erottuu räikeästi muusta porukasta.
Neitsyt ei ole yhtä kuin ruma, yksinäinen erakko.

 

Kuulisin mielelläni kommentteja lukijoilta!
Mitä ajatuksia tällaisen varttuneemman ihmisen neitsyys sinussa herättää?
Oletko itsekin tai tiedätkö jonkun joka on syystä tai toisesta pysynyt neitsyenä "normaalia pidempään"?
Mistä aiheesta haluaisit minun kirjoittavan seuraavaksi?
Haluaisitko kysyä minulta jotain?